TO-MI Champagne: Twee vrienden ‘On a Mission’

TO-MI Champagne is ontstaan vanuit onze gedeelde passie voor gastronomie en champagne. Tom en Michael, twee vrienden die bruisen van enthousiasme, hebben dit avontuur in het leven geroepen om de wereld te laten delen in de magie van de zachte tinteling en de licht prikkelende bubbels die champagne zo bijzonder maken.
 

Ons verhaal begon met een nieuwsgierigheid die ons ver buiten de grenzen van de grote merken en gebruikelijke gelegenheden bracht. We wilden de ambachtelijke wereld van champagne ontdekken, de wereld achter de elegante flessen en feestelijke momenten.

Met TO-MI Champagne willen we niet alleen champagnes importeren, maar ook verhalen vertellen. We zijn meer dan een importbedrijf; we vormen de brug tussen jou en de meesterlijke makers achter de beste champagnes. Daarom selecteren we alleen champagnes uit Ay, Bouzy, Cramant en Verzenay, vier van de 17 Grand Cru-gemeenten in de Champagne. Deze gemeenten staan bekend om hun unieke terroirs en druiven van topkwaliteit.

Onze samenwerking met gepassioneerde champagnemakers zoals Dauby Mère & Fils, Payelle Père et Fils, Champagne Alfred Tritant en Vignon Père et Fils stelt ons in staat om authentieke champagnes aan te bieden. Deze makers verbouwen hun eigen druiven, produceren met liefde en verkopen met trots. Elke fles heeft een uniek verhaal en draagt het karakter van hun terroir.

Duurzaamheid staat centraal in onze missie. We werken met champagnemakers die zich inzetten voor het minimaliseren van hun milieu-impact en streven naar ‘zero emission’ transport en logistiek tegen 2035.

Winkelwagen
Scroll to Top